,

Digitale Goodies rondom Coachen met ACT

ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy en wordt wereldwijd steeds vaker ingezet in coaching. Je kunt ACT zien als een moderne levenskunst, gebaseerd op oude wijsheid en modern wetenschappelijk onderzoek. Het bijzondere is dat ACT zowel werkt bij mensen die op zeer hoog niveau functioneren, zoals topsporters en executives, als bij mensen met problemen als trauma, depressie, stress, angst, faalangst, uitstelgedrag, vermoeidheid, burn-out klachten, somberheid, leegte. Kortom: ACT kan voor de hele range aan menselijke uitdagingen van betekenis zijn!

In ons aanbod rondom ACT vind je onder andere:

Hieronder vind je allerlei leuke, digitale goodies. Deze hebben wij op een rij gezet voor onze cursisten, maar ook geïnteresseerden gunnen wij deze tips van harte.

Veel plezier met ontdekken!

Coachen met ACT in één zin

Een goede ACT-coach probeert het volgende motto te belichamen én te stimuleren bij de coachée: “Ga doen wat je moet doen om te zijn wie je wilt zijn en maak ruimte voor ongemak en pijn”.

Onze gratis cursus Coachen met ACT

  • Wil je mensen helpen weer contact te maken met hun innerlijke kompas?
  • Hen oerwijze én moderne lifeskills voor de rest van hun leven meegeven?
  • Hun daad- en veerkracht een grote boost geven?
  • Hier zelf ook volop van mee profiteren?
  • Doe dan mee aan deze gratis cursus en maak in korte tijd kennis met de transformerende coachmethode genaamd ACT!Je ontvangt meteen het lekker leesbare en leerzame Ebook. Daarna ontvang je nog 6 dagen lang een inspirerende les met een link naar een verdiepende blog. Bij de laatste les zit een héél tof en uniek kado’tje.

Een gratis proefles van onze online video-cursus Compassievol Coachen met ACT

ACT heeft mijn eigen leven en dat van miljoenen mensen al ten positieve veranderd. Het bijzondere is dat dat zelfs héél verschillende mensen zijn, zoals mensen die worstelen met het leven (denk aan burn-out, depressie, angst, trauma’s), maar óók mensen die op zeer hoog niveau functioneren, zoals topartiesten, topsporters en CEO’s.

Je zou haast gaan denken dat iederéén er iets aan kan hebben… (dat is namelijk ook zo). Dus ja, ik durf je ronduit te beloven dat ACT de potentie heeft om lifechanging te zijn, zowel voor jouzelf als voor je coachées. Denk daarbij aan toegenomen veerkracht, betekenis en levenslust, kortom: helderheid over wat je hier op aarde wilt doen met je tijd en de moed om het ook écht te gaan doen!

Saskia Cohen, loopbaancoach zei over deze selfstudy course: “Met heel veel plezier volgde ik de online training Coachen met ACT en was van begin tot eind geboeid. De training zit goed in elkaar met een mooie opbouw in de modules en een goede balans van theorie en praktijk, hier en daar met een vrolijke twist. Enorm van toegevoegde waarde vond ik de opnames van coachgesprekken met echte coachees die hun actuele thema inbrachten. Omdat het echt was en geen rollenspel, kon ik het coachproces helemaal meevoelen en zag ik ‘in real life’ de kwartjes vallen.”

Deze unieke video-cursus vind je hier  en  de gratis proefles, die vind je hier.

Mijn lekker leesbare boek over Coachen met ACT

Dit boek kent inmiddels een tweede druk en er zijn al meer dan 4000 exemplaren van verkocht.

Het boek is hier verkrijgbaar als fysiek exemplaar, als epub én als audioboek.

Op de achterflap: “ACT is welbeschouwd een training in levenskunst. Mensen leren nieuwe vaardigheden in het omgaan met negatieve gedachten en pijnlijke emoties. Dit is de acceptatie-kant. De commitment-kant leert mensen te verhelderen wat ze belangrijk vinden, zich hieraan te verbinden en dit te vertalen naar concrete stappen. Het hoofddoel is een toename van mentale veerkracht, waardoor jij en je coachees de moed en de helderheid ontwikkelen om een zinvol bestaan op te bouwen – ongeacht de omstandigheden.

Monique Samsen, psycholoog, auteur en oprichter ACT4kids over dit boek: “Sergio en Jaantje schreven een pracht van een boek. Wat had ik graag een boek als dit gehad toen ik jaren terug de eerste stappen zette op het ACT-pad.”

Mijn podcast waarin ik experts interview over o.a. Coachen met ACT

Leer jij ook zo graag terwijl je wandelt, in de auto zit de afwas doet? Super, ik ook!

Speciaal  voor jou maak ik de podcast Coachen 3.0. In deze Podcast interview ik experts over o.a. ACT.

De episodes 1-7, 10, 11, 15, 16, 25, 29, 35, 40, 41, 45, 50, 53 en 54 gaan allemaal over ACT.

Je vindt de Podcast hier, ik wens je heel veel luisterplezier!

De Youtube Playlist rondom Coachen met ACT

Twee toffe Spotify Playlists rondom Coachen met ACT

Dit zijn twee playlists die ik voortdurend bijhoud.

Hier vind je lekkere nummers die op de eoa manier raken aan ACT:

Hier vind je toffe podcasts over ACT:

Onderzoek over Coachen met ACT

Hier vind je de website van de ACBS waar heel veel onderzoek is te vinden.

Heb je een vraag? Of wil je eens sparren?

We denken graag met je mee, dus voel je vrij om ons te benaderen.

Hier kun je eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier of via Whats app. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.