Training

The beautiful thing about learning is that no one can take it away from you

BB King

Professionele én persoonlijke ontwikkeling? Een short-cut naar de nieuwste kennis? Effectief leren én plezier hebben?

Trainen is onze passie en wij zijn superkritisch op zowel de inhoud als de vorm. De inhoud moet evidence-based zijn, blijk geven van hart voor mensen en praktisch uitvoerbaar zijn. De vorm moet laagdrempelig zijn, afwisselend en plezierig. Wij streven ernaar dat u met meer energie de trainingsruimte verlaat dan waarmee u kwam en uit de feedback van onze cursisten blijkt dat dit heel vaak lukt.

Betaalbaar en meer
Al onze open trainingen voldoen dan ook aan de volgende criteria:

Betaalbaar, dus geen dure lunches of hotelovernachtingen

Bewezen effectieve methoden, dus verantwoord investeren

Breinvriendelijk, dus plezierig en effectief leren

Bevlogen en ervaren trainers, dus inspiratie gegarandeerd

Bereikbaar, dus altijd in de randstad

Vul je toolbox
De methoden die wij aanbieden vullen elkaar prachtig aan. Het hele pakket zoals dat wordt aangeboden in de jaartraining geeft u een goed gevulde toolbox. En toch staat ook elke methode op zich. En alleen u kunt bepalen wat u op dit moment nodig heeft. Wij verzorgen training in de volgende methoden. Klik ze aan om verder te lezen:

Evidence-based Coachen (Jaartraining)

Motiverende gespreksvoering

Oplossingsgericht werken

Mindfulness-based Coachen

Breinvriendelijk trainen

Aanbevelingen

Ik vond de 3-daagse training Motiverende gespreksvoering spannend, leerzaam en met veel humor, sprankelend, praktisch,eye-opener. Nuttig voor mijn collega’s.
Jaap
Leerzaam, afwisselend, interessant, inspirerend. Een goede combinatie van informatie, boeiende video’s en oefening in diverse settingen. Deze training wil ik absoluut aanbevelen aan alle docenten/coaches/mentoren, vanwege de praktische, direct toepasbaare handvatten voor motiverende gespreksvoering.
Lolkje van der Kooi
Top! Veel tijd voor genomen en alles is besproken. De video’s kwamen het best binnen als in; de hele lading omvattend. Inhoud kwam goed over door juiste combinatie van overdracht en interactie.
Dirk de Vries
Bijzonder, afgestemd, spannend, nuttig en humor. Tijdens de 3-daagse heb ik in een veilige leeromgeving de theorie leren kennen en ermee kunnen oefenen, zowel privé als in mijnwerk kan ik hiermee verder
Christina
Verrassend, prikkelend, to the point, creatief en out of the box… Sergio is een prettige, betrokken en deskundige coach die zijn vak verstaat en de juiste tools op het juiste moment weet in te zetten.
Eva van Vugt


Niet goed = geld terug

Wij geloven zo sterk in onze aanpak dat wij na iedere eerste training dag een ‘niet goed=geld terug’ garantie geven. De enige tegenprestatie die wij dan zouden vragen is feedback. Omdat ook wij ons voortdurend verder ontwikkelen: zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Overigens is dit nog nooit voorgekomen.

Mail: sergio@bewezeneffect.nl
Telefoon: 06-28237813