Positieve Psychologie voor mensenwerkers

Een ééndaagse training in R’dam op zaterdag 12 september 2015

Wil je ontdekken wat de positieve psychologie kan betekenen voor jou en je clienten?

Op één dag werken aan meer flow, vitaliteit, gezonde zelfzorg en levensgeluk voor jezelf en anderen?

Weer naar huis gaan met een stevige dosis nieuwe, positieve energie?
positieve psychologie

Grijp dan nu je kans! Dit is tevens dag één van de Jaartraining en zij is nu opengesteld voor een select groepje mensen. Na afloop van deze dag is het mogelijk om één van de 3 blokken te volgen, waarbij je volledige inschrijvingsgeld voor deze dag in mindering wordt gebracht op de kosten van het betreffende blok.

Programma:

Op deze ontspannen en ervaringsgerichte dag zullen de volgende thema’s aan bod komen:

  • Een plezierige kennismaking
  • Positieve emoties en Fredrickson’s Broaden & build theory
  • Dampening, Savouring en Rick Hanson’s HEAL-methode
  • Vergroten van je groei-mindset
  • Positieve toekomst-visualisatie
  • (Zelf)compassie
  • Mindfulness voor elk moment

NB: de inhoud is voor een deel gebaseerd op de cursus ‘dit is jouw leven’ van Ernst Bohlmeijer (Universiteit Twente), waarvoor Sergio een licentie heeft. Het idee is dat je de oefeningen die je zelf hebt ondergaan, daarna óók met je eigen cliënten kunt delen (in combinatie met reeds aanwezige coachvaardigheden).

Na afloop kun je je zelfstandig verder ontwikkelen met onze gratis online cursus Positieve Psychologie voor mensenwerkers (m/v) en met diverse literatuurtips.

Voor wie is deze training geschikt?

Elke HBO-professional die dagelijks met mensen werkt kan deelnemen aan de training (en eventueel aan vervolgblokken). Doorgaans trainen wij coaches, therapeuten, docenten, zorg- en hulpverleners, kortom: mensenwerkers (m/v).

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De training vindt plaats bij DJOJ in Rotterdam Noord, een prachtig centrum voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het ligt op loopafstand van station Rotterdam Noord. Klik hier voor info over centrum DJOJ.

De dag vind plaats op zaterdag 12 september en de werktijden zijn van 9.30 tot 17.00 uur.

Door wie wordt de training gegeven?

2014-05-17 14.14.10De training wordt verzorgd door Sergio van der Pluijm. Het is zijn passie om nuttige wetenschappelijke kennis toegankelijk te maken voor een breed publiek: positieve psychologie, mindfulness, neuroscience en motiverende gespreksvoering hebben namelijk zeer bekrachtigende  inzichten te bieden voor mensen zoals jij. Sergio geeft coaching, lezingen en trainingen op een manier die wetenschappelijk onderbouwd is en tegelijkertijd: plezierig, speels en met hart voor de zaak.

Sinds 1996 heeft Sergio vele honderden mensen begeleid, gecoacht en getraind. Hij deed dit onder andere bij Bureau Nieuwkomers, De Reclassering van het leger des Heils en sinds 2010 vanuit zijn eigen coachings- en trainingspraktijk Bureau Bewezen Effect. Wat hij telkens van mensen terugkrijgt is dat men zich bij hem veilig voelt om op een eigen manier te leren en te experimenteren met nieuwe inzichten en vaardigheden. Verder wordt vaak genoemd dat hij inspirerend, deskundig, humorvol, bescheiden, empathisch en toegankelijk is.

gerard

Gasttrainer is Gerard de Wit, HBO-SPH, MINT-trainer Motivational Interviewing, NLP-master en als trainer, adviseur, trainings-acteur en coach werkzaam in het reclasseringsveld en jeugdzorg in Nederland en op projectbasis in Oekraïne. Sinds 2015 heeft hij een eigen praktijk voor training en (team)coaching, genaamd ‘de Ontsluiter’. Kernwoorden: eerst volgen dan leiden, flexibel, waardevolle rust en dynamische actie, jezelf ontwikkelen een leven lang!

 Je investering

Je investering voor deze unieke en inspirerende dag bedraagt 197 euro (incl. btw) of… is gratis!

Als je namelijk na deze dag besluit om een los blok van de Jaartraining te volgen, wordt je volledige investering voor de Positieve Psychologie-dag op in mindering gebracht op je investering voor de betreffende 3-daagse training (Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht coachen of Coachen met ACT en Mindfulness)

NB: De lunch en koffie- en thee zijn niet inbegrepen en kun je zelf ’s ochtends met DJOJ regelen voor een heel schappelijke prijs. Het is echter ook mogelijk je licht op te steken bij de Albert Heijn om de hoek of zelf iets mee te brengen.

Inschrijving

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen. Je zult gevraagd worden om meteen te betalen via IDEAL. Je krijgt dan automatisch de praktische informatie toegezonden op de mail die je hebt ingevuld.

Mocht je nog vragen hebben, mail me dan gerust op sergio@bewezeneffect.nl of bel me op: 06-28237813

Ja, ik doe mee!
 
Voornaam
Achternaam
Email adres
Hoogste afgeronde opleiding:
Factuuradres Straat en huisnr
Factuuradres Postcode
Factuuradres Woonplaats
 
dit veld niet invullen s.v.p.