Supervisie en coaching

Plezierig, effectief en moeiteloos leren werken 

Professional zijn is een proces.

Sergio van der Pluijm
Wil je beter worden in Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht werken, of Coachen met ACT? Wil je leren werken vanuit rust, mindfulness en (zelf) compassie? Kortom: wil je effectiever en plezieriger leren werken met mensen en daarbij energie overhouden?

‘Professional zijn’ is geen eindstation maar een leerproces dat nooit ophoudt. Je kunt altijd meer leren over jezelf, je doelgroep en je vakgebied. Je kunt altijd meer compassie en wijsheid ontwikkelen en nóg aandachtiger en zuiverder aanwezig zijn in het contact. Je kunt altijd nog beter met je energie leren omgaan zodat je meer effect sorteert en minder ‘leegloopt’.Kortom: je kunt altijd effectiever worden.

 

Op genoemde terreinen heb ik ruime ervaring en kan ik op maat supervisie verzorgen. Ik werk sinds 2005 als supervisor van trainers in het reclasseringsveld en doe dit nog steeds met veel plezier. Daarnaast vind ik het leuk en zinvol om ook andere professionals te helpen om effectiever en plezieriger te werken met minder moeite. We kunnen dat op allerlei manieren doen:

Transformerende gesprekken over je praktijk, je beleving en je visie op het werken met mensen

Analyseren van video- of geluidsopnames die je van jezelf in de praktijk maakt

Oefenen van bepaalde vaardigheden

Leren werken vanuit rust, zelfvertrouwen opbouwen en leren loslaten

Reflectie- en introspectie-oefeningen

Waardenonderzoek

Mindfulness- en compassie-oefeningen

I practice what I preach
Uiteraard streef ik er naar ‘to practice what I preach’, dus werk ik zelf ook motiverend, oplossingsgericht en mindfulness-based. Zo leer je tegelijkertijd op twee niveaus: het ervaringsniveau en het meta-niveau. Verder geloof ik dat in ieder mens kracht, wijsheid en vitaliteit schuilt. Ik zie het als mijn taak om die kracht, wijsheid en levendigheid naar boven te halen. Dat doe ik door goed naar u te luisteren, vragen te stellen die u aan het denken zetten, als klankbord te fungeren, nieuwe vaardigheden te oefenen, opbouwende feedback te geven. Daarnaast houd ik van een speelse, humorvolle aanpak. Supervisie hoeft namelijk geen zwaar, moeizaam proces te zijn, maar kent juist ook veel momenten van optimisme, lichtheid en relativering.

Werkwijze

Eerst komen we een datum voor supervisie / coaching overeen per mail. Vervolgens zorg je voor inbreng. Dit kan een audio of video-opname zijn van een begeleiding, coaching of training. Het kan ook een ontwerp zijn voor een training. En natuurlijk kun je ook gewoon een vraag inbrengen. Ik bereid me terdege voor en tijdens het gesprek ontvang je van mij opbouwende feedback, waarderende coaching en gegarandeerd haalbare stappen voor je verdere ontwikkeling. Ik sta ervoor garant dat je met meer vertrouwen, inspiratie en focus het gesprek uitkomt.

Niet goed = geld terug
Ik durf u te garanderen dat je na het eerste gesprek al een positief effect ervaart. Mocht je dit anders ervaren, dan krijg je indien gewenst je geld terug. Na dit eerste gesprek beslis je of en hoe je verder gaat.

De investering in jezelf

Je kunt mij boeken per gesprek volgens de volgende opties:

  • Analyse van opnames voorafgaand aan live- of e-coaching: 50 euro.
  • E-coaching per mail: 50 euro
  • Een Skype-gesprek van 60 minuten: 95 euro.
  • Live coaching in het Coachhuis in Rotterdam of Utrecht: 150 euro.

Alle prijzen zijn excl 21% BTW.

Mail: sergio@bewezeneffect.nl
Telefoon: 06-28237813