Krachtgericht

Wij werken vanuit een positief-psychologisch mensbeeld. De Positieve Psychologie helpt mensen van hun klacht naar hun kracht. Motiverende gespreksvoering leert ons motivatie te ontlokken in plaats van op te leggen. Oplossingsgericht coachen leert ons focussen op doelen, mogelijkheden en oplossingen in plaats van op problemen. Mindfulness-based coachen maakt naast mindfulness dankbaar gebruik van ACT (acceptatie en commitment therapie) en compassietraining. Tenslotte geloven wij in een speelse en breinvriendelijke aanpak, simpelweg omdat leren gewoon leuk hoort te zijn.

Evidence-based en time-tested

volg-mijAl de methoden die we aanbieden zijn onderbouwd met degelijk wetenschappelijk onderzoek. En tegelijk ademen ze de wijsheid van oude tradities zoals het taoïsme en boeddhisme, kortom: de wijsheid van hoofd én hart…. en de uitnodiging is om van daaruit te gaan handelen! Deze drie-eenheid van hoofd, hart en handen is voor ons essentieel: we willen weten dat het werkt, we willen voelen dat het klopt en we willen er praktisch mee aan de slag kunnen.

Wilt u ons beter leren kennen? Download dan één van de gratis e-books! Zo komt u in onze mailinglijst en blijft u automatisch op de hoogte van aanbiedingen, inspiratie en nieuwe inzichten.

[ook bovenin de sidebar] Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte-aanvraag kunt u mailen naar info@bewezeneffect.nl of bellen met 06-28237813.