Ik doe mee aan de Jaartraining…

Vul nu dit formulier in en verzeker je van een plek!

Je zult er geen spijt van krijgen, dat beloof ik. Je gaat namelijk grote stappen zetten in je persoonlijke én professionele ontwikkeling en dat op een bijzonder plezierige manier. Inmiddels gingen 44 mensen je voor (3 jaargangen) en zij beoordelen de Jaartraining gemiddeld met een 8,9!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens de training,

met hartelijke groet, Sergio van der Pluijm, ook namens alle gasttrainers.

Profielfoto SvdP

Aanmelding Particulieren en ZZP’ers

Je kunt kiezen voor ‘betaling ineens’ met het groene formulier of ‘betaling in 10 termijnen’ met het oranje formulier. Let erop dat je het volledige inschrijfproces doorloopt om je inschrijving definitief te maken.

BETALING INEENS

Het is mogelijk om te kiezen voor ‘overmaken’ of via Ideal in één keer het volledige bedrag te voldoen. Als je kiest voor ‘overmaken’ dan dient het volledige bedrag voor de start van de training overgemaakt te zijn, tenzij anders overeengekomen.

Meld je hier aan:

Ja, ik meld me aan voor de Jaartraining!
 
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
Email*
Hoogste afgeronde opleiding:*
Motivatie voor deelname
Opmerkingen
 
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
 
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Aanmelding Part./zzp + betaling in 10 termijnen

Ook kun je ervoor kiezen om in 10 gelijke, maandelijkse termijnen te betalen.
Je betaalt nu de eerste termijn, maandelijks ontvang je daarna de overige 9 nota’s.

NB: Bij betaling in termijnen geldt er een administratieve toeslag van 5 euro per termijn.

 

Meld je hier aan en betaal in 10 termijnen:

Ja, ik meld me aan voor de Jaartraining en betaal in 10 termijnen!
 
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
Email*
Hoogste afgeronde opleiding:*
Motivatie voor deelname
Opmerkingen
 
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Aanmelding voor bedrijven:

Ja, ik meld me aan voor de Jaartraining!
 
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
Email*
Hoogste afgeronde opleiding:*
Motivatie voor deelname
Opmerkingen
 
je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
 
dit veld niet invullen s.v.p.


Veelgestelde vragen:

Moet ik examen doen? Nee, op dit moment nemen wij nog geen examen af. Wel vragen we je om een port-folio te vormen met verslagen van je coach-gesprekken, je persoonlijke groei en je ervaringen met de positieve psychologie-oefeningen. Dit is een voorwaarde voor het behalen van je bewijs van deelname. Overigens kun je er ook voor kiezen om dit niet te behalen en wel te genieten van de live-dagen, alleen is je leerrendement dan lager.

Kan ik na afloop goed coachen? Dat ligt er aan hoeveel vaardigheid, kennis en ervaring je al hebt (en dat is vast meer dan je denkt). Wat we kunnen garanderen is dat je na afloop aanzienlijk effectiever zult coachen, met meer plezier en minder moeite.

Moet ik alle 4 de boeken lezen? Niet per sé. We raden het wel aan, omdat het je kennis verdiept, maar als je geen lezer bent of de uitgave nu niet wilt doen, dan kun je prima de training volgen met de readers die je per blok zult ontvangen.

Wordt ik gecertificeerd coach? Nee, vooralsnog niet. Wellicht komt die mogelijkheid er in de toekomst, maar op dit moment vinden wij dit niet nodig. Coachen is een vrij beroep en als jij kwaliteit levert zul je vanzelf meer cliënten krijgen. Bovendien werken veel van onze deelnemers gewoon in loondienst en willen zij zich simpelweg (verder) bekwamen in de aangeboden methoden.

Kan ik ook later betalen? Ja, dat kan. Dan kies je bij het inschrijvingsproces voor de optie ‘overmaken’ en dien je de 1e helft van het bedrag voor aanvang over te maken en de 2e helft voor het einde van dit kalenderjaar.

Wat voor mensen doen mee? Dat is heel divers: trainers, coaches, hulpverleners, docenten, managers, adviseurs, therapeuten, etc. De Jaartraining is een aanrader voor mensenwerkers (m/v), dus iedereen die op HBO-niveau (of hoger) met mensen werkt aan persoonlijke groei of gedragsverandering.

Aanbevelingen van eerdere deelnemers:

Woaw: supertraining! Met, inderdaad, bewezen effect. Sergio is een enorm goede trainer die kan raken en verbinden daar waar nodig is.
Andrea van Aken
Wat een veelzijdige jaartraining is dit! Zowel prive als professioneel heeft deze jaartraining mij veel gebracht en wat kan ik hier nog lang mee vooruit! Er is heel veel aangereikt zowel in theorie als in praktijk door Sergio en de gasttrainers op een plezierige maar erg professionele manier. “Chapeau”! Doen, deze jaartraining, het zal je zeker verrijken!
Anneke Onderwater
Mocht je twijfelen of je de Jaartraining gaat doen: stop met twijfelen en schrijf je gewoon in. Sergio en zijn gasttrainers zijn inspirerend, helder en professioneel. Ik kom na een cursusdag altijd geïnspireerd weer thuis!
Grietje Oosting
Ik volg de jaartraining Evidence Based Coaching. Sergio en zijn co-trainers zijn er echt goed in geslaagd een inspirerende jaartraining neer te zetten. Veel afwisseling tussen theorie en praktijk, ze zijn goed op elkaar ingespeeld en weten een goede sfeer te creeëren waardoor openheid en vertrouwen gestimuleerd worden. Echt een aanrader voor zowel ervaren als beginnende coaches. Ik kom altijd enthousiast terug!
Elke
Enkele jaren geleden heb ik via Sergio kennis gemaakt met de kracht van mindfulness. De jaartraining is een waardevolle bijdrage in mijn persoonlijke groei gebleken. Deze inspirerende en volgens mij unieke training, die Sergio met zijn team heeft samengesteld, verrijkt mij als coach en hulpverlener. Ik kan iedereen deze training aanraden!
Anita Peters
Ja top deze training, het beste uit verschillende evidence based stromingen. Sergio biedt je oefeningen aan waardoor je het zelf gaat ervaren als cliënt én als coach, en legt de theorie helder en gestructureerd uit, zodat je het geleerde meteen met succes in de praktijk kunt brengen. Ben heel blij met deze training!
Luuk Imberg
De Jaartraining is inspirerend, afwisselend en wordt op professioneel niveau gegeven. Een aanrader.
Mildred Disselkoen
Ik volg de jaartraining Evidence Based Coaching en heb in de afgelopen maanden zowel persoonlijk als professioneel een enorme groei gemaakt. Tijdens de trainingsdagen wordt op een afwisselende manier ingegaan op verschillende manieren van coachen. Sergio, Gerard en de verschillende gasttrainers weten er iedere keer weer een inspirerende, motiverende dag van te maken. Ik vind deze training echt een aanrader voor een ieder die zich professioneel bezighoudt met coachen en zijn of haar kennis wil vergroten. Niet twijfelen dus, maar inschrijven voordat de training van volgend jaar vol is!
Hanneke Franken