Info over de gratis cursus Positieve Psychologie voor Mensenwerkers (M/V)

Profielfoto SvdPPositieve Psychologie CursusOmdat het doen van oefeningen uit de positieve psychologie mij zoveel geluk en plezier heeft gegeven, vind ik het leuk om dat ook weer door te geven aan mensenwerkers (m/v) zoals jij.

Je kunt deze cursus in 1e instantie het best voor jezelf volgen. Maar natuurlijk is het zo, dat alles wat je hebt ervaren en doorleefd je ook weer door kunt geven. Voel je dus vrij om de oefeningen die je zelf hebt gedaan, ook met je cliënten, leerlingen of coachees te delen.

NB: Mijn belangrijkste doel met deze cursus is: de wereld een stukje mooier maken. En dit lijkt te lukken! Ik krijg veel positieve reacties waaronder één bijzondere van een Nederlandse Sociaal werkster die actief is in Nepal. Inmiddels hebben al ruim 300 mensen de cursus gevolgd.

Daarnaast hoop ik natuurlijk op een beetje extra naamsbekendheid voor Bureau Bewezen Effect. Dus mocht deze cursus waardevol voor je blijken, dan zou ik het heel aardig vinden als je mensen uit je netwerk op deze cursus wilt wijzen.

Hoe werkt het?

Als je het formulier invult, dan ontvang je vrij snel een mail ter bevestiging. Als je daarin op de link klikt dan ontvang je al meteen de inleiding en les 1. Vanaf dat moment ontvang je wekelijks gedurende 10 weken een korte tekst met een of meer inspirerend filmpjes en een zelfreflectie oefening. De volgende thema’s zullen daarbij aan de orde komen:

0. Inleiding
1. Dankbaarheid
2. Zelfonderzoek door schrijven
3. Self-efficacy
4. Optimisme
5. Verbondenheid
6. Vergeving
7. Veerkracht
8. Hoop
9. Humor
10. Positieve Psychologie voor coaches

Tip: er zitten aardig wat schrijf-oefeningen in. Als je jezelf wilt verwennen en de training een serieuze kans wilt geven koop dan een leuk notitieblokje voor jezelf om de oefeningen in te doen en je vorderingen bij te houden. In les 3 zul je leren over de kracht van schrijven en die is werkelijk wonderbaarlijk.

Ik hoop dat je meedoet en wens je daarbij heel veel positiviteit en plezier toe!

Dus twijfel niet en schrijf je hier meteen in.

Ik beloof je dat je er geen spijt van krijgt. Naast de cursus ontvang je mijn nieuwsbrief met blogs, nieuwe inspiratie en interessante aanbiedingen. En als je wilt kun je je hiervoor altijd weer uitschrijven.

Ja, ik doe graag mee met de gratis cursus "Positieve Psychologie voor Mensenwerkers (m/v)"
 
E-mail
Voornaam
 
Je gegevens zijn veilig bij ons.
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Boeken die wij aanraden: