Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op 2 juni vieren wij een leerzaam feestje ter ere van Sergio’s debuut als schrijver. Op deze middag verschijnt deze lekker leesbare en leerzame hardcover:

Coachen 3.0 – Deel 1: Motiverende gespreksvoering.

Nieuwsgierig? Hier vind je een inkijk-exemplaar en kun je het boek met korting bestellen in de voorverkoop!

Sorry, het boekevent is uitverkocht!

Programma

12.45  Inloop

13.15   Opening door Dagvoorzitter Gerard de Wit

13.25  Sergio van der Pluijm: Motiveren, hoe doe je dat (niet)?

14.15  Uitreiking 1e exemplaar aan Gina Jongma, Projectleider vakmanschap in het Sociaal domein.

14.25  Optreden Tangolicious

14.45  Pauze met sap, nootjes en muziek

15.15  Maarten Onderdelinden: Hoe motiveer je mensen die verplicht deelnemen aan  een groepstraining?

16.00  Jaantje Thiadens: Hoe vind je de moed om je eigen dromen te realiseren?

16.35  Dankwoord

16.40  Vocaal-ritmische uitswinger

16.50 Uitreiking gesigneerde exemplaren van Coachen 3.0 – Motiverende gespreksvoering.

17.00 Geïnspireerd huiswaarts

NB: tijdens de lezingen zal Sketchnoter Dagmar Vriends de inzichten die je opdoet visueel ondersteunen. Na afloop ontvang je uiteraard foto’s van haar visuele samenvattingen.

Praktische info

Kerkzaal Motiverende gespreksvoeringHet symposium vindt plaats op zaterdag 2 juni van 13.00 – 17.00 uur. We hebben de prachtige Kerkzaal van Zaalverhuur 7 te Utrecht.

Na afloop loop je vol inspiratie en met een gesigneerd exemplaar van het boek weer naar buten.

Je investering

Ons streven is om tijdens deze dag tenminste quitte te spelen. Daarom vragen wij een bijdrage van 37 euro excl. btw. Hiervoor ontvang je:

  • Een gesigneerd exemplaar van het boek
  • Koffie thee, koekjes, biologisch sap, nootjes
  • Een leuke middag in een prachtige zaal met interactieve lezingen door geïnspireerde sprekers en een muzikaal intermezzo.
  • De kans om motiverende gespreksvoering ofwel te ondergaan of – als je er al ervaring mee hebt – ermee te oefenen.

Over de sprekers

Gerard de Wit zal als ervaren dagvoorzitter deze dag niet alleen ‘aan elkaar praten’, maar er ook voor zorgen dat Sergio niet nu opeens naast zijn schoenen gaat lopen. Naast dagvoorzitter is Gerard teamcoach, trainer motiverende gespreksvoering en NLP-master.

 

 

Trainer Motiverende gespreksvoering Het stond al een tijdje op zijn bucketlist: na vele boeken te hebben gekocht en er zelfs enkele te hebben gelezen is Sergio van der Pluijm eindelijk zover dat hij nu zelf een boek heeft geschreven. U als toekomstig lezer mag bepalen of dat een goed idee was of niet…

 

 Maarten Onderdelinden (in werkelijkheid wel net zo knap, maar niet zo donker als op deze foto) kreeg al vele wegpiraten zover dat zij hun rijgedrag aanpasten. Tijdens zijn lezing zal hij laten zien hoe je mensen die verplicht moeten deelnemen aan een training kunt motiveren. Hij zal daarbij putten uit zijn ervaring bij de Reclassering en het CBR. Daarnaast zal hij met Rotterdamse humor en nuchterheid zijn kennis delen van motiverende en oplossingsgerichte gespreksvoering.

 

Jaantje Thiadens is de bedenker én bestuurder van de beroemde Coachcabin. Wellicht zal zij het verhaal delen over hoe zij  beheerder werd van een prachtig kerkje onder de rook van Amsterdam. In elk geval zal zij haar kennis van ACT toepassen op motivatie, persoonlijke dromen en gedragsverandering. Reken erop dat je tijdens haar lezing oog in oog komt te staan met zowel je dromen als je innerlijke demonen…

 

Na vele ex-gedetineerden op het rechte pad te hebben gebracht, besloot Dagmar Vriends om voor zichzelf te beginnen als trainer omgaan met lastig gedrag en – steeds meer – als Visual facilitator en Sketchnote artiest. Zij zal deze dag dan ook tot een lust voor het oog maken met verschillende visuele samenvattingen.

Graag tot ziens op 2 juni!