Ervaringen van deelnemers aan de Jaartraining:

In een mailtje na afloop van de Jaartraining:

Hi Sergio,

Ik wil je nogmaals bedanken voor het bijzondere voorbije jaar…
Een jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken dat mijn leven er nu zo uit zou zien.. Niet dat het alleen maar rozengeur en maneschijn is geweest of is….maar that’s life!

Nog veel belangrijker.. ik heb door kunnen en mogen groeien.. telkens weer..
Zonder de training had ik niet gestaan waar ik nu sta, zou ik in de afgelopen periode minder (bewust) gegroeid zijn als dat ik nu heb gedaan, had ik ook minder handvatten gehad voor de toekomst, zowel privé als in mijn werk.

Dank je wel voor dit bevlogen jaar.. dank je wel voor jouw enthousiasme, inspiratie, jouw bevlogenheid en kunde…

Wie weet tot ziens!
Marieke Olislagers

Zoals vermeld op Linked In:

Marijke van Duinhoven, Mindfulness-trainer:

“Ik heb genoten van het enthousiasme waarmee Sergio de jaartraining effectief coachen heeft gegeven. Sergio was voor mij motiverend en inspirerend.”

Luuk Imberg, Health Coach:
“Ja, top deze training. Het beste uit verschillende evidence based stromingen. Sergio biedt je oefeningen aan waardoor je het zelf gaat ervaren als cliënt én als coach, en legt de theorie helder en gestructureerd uit, zodat je het geleerde meteen met succes in de praktijk kunt brengen. Ben heel blij met deze training!”

Mildred Disselkoen, Executive Coach , Conflict coach, Teamcoach bij PwC:
“De Jaartraining is inspirerend, afwisselend en wordt op professioneel niveau gegeven. Een aanrader.”

Geeske Hospes, kind-en jeugdtherapeut, coach, trainer, inspirator:
“Ervaringsgerichte opleiding van een bevlogen trainer met co-trainers! Steekwoorden: veel inzichten/ruimte voor inbreng/interactief/persoonlijke groei/aandacht voor een ieder. Ik studeer dec.’14 af voor een geaccrediteerde opleiding echter, ik zeg eerlijk, ik heb veel meer inzichten gekregen en geleerd bij de jaaropleiding van Sergio! De 4 a 5 uur rijden van Friesland naar Rotterdam is nooit een issue geweest want ik verheugde me iedere maand op deze interessante trainingsdag!#Heelveelgeleerdengedaan!”
Geeske Hospes Power4Kidz

Ton de Beer, Reclasseringswerker Toezichten bij Bouman GGZ: 
“Eindelijk een betaalbare jaartraining waar zowel de beginnend als ervaren coach mee uit de voeten kan. Noodzakelijke kennis voor de beginnend coach en noodzakelijk onderhoud voor de meer ervaren coach. Wanneer zet je welke methodiek in en waarom? Een veilige leer- en oefen omgeving onder de bezielende en inspirerende leiding van Sergio. Leren van en met elkaar. Je zal op het eind van het jaar niet alleen versteld staan over je verworven en/of vernieuwde inzicht en vaardigheden en het gemak waarmee je de diverse methodieken toepast maar ook hoe mindfulness (voor zover het dat nog niet was) een vast onderdeel van je leven is geworden. De kracht van deze training zit hem met name in de samenhang van de behandelde methodieken. Gewoon doen!”

Elke Rabé, Consultant sustainable transport:
Ik volg de jaartraining Evidence Based Coaching. Sergio en zijn co-trainers zijn er echt goed in geslaagd een inspirerende jaartraining neer te zetten. Veel afwisseling tussen theorie en praktijk, ze zijn goed op elkaar ingespeeld en weten een goede sfeer te creeëren waardoor openheid en vertrouwen gestimuleerd worden. Echt een aanrader voor zowel ervaren als beginnende coaches. Ik kom altijd enthousiast terug!

Heleen Nouse, Ambassadeur Slachtofferbewust werken bij 3RO:
“De jaartraining Effectief Coachen heeft mij, zowel zakelijk- als privé, enorm in beweging gezet en laten ontwikkelen. Elke trainingsdag kregen we naast veel achtergrond- en literatuurinformatie over de verschillende coachingsmethodieken, tevens veel ruimte om de methodieken met elkaar te oefenen.

Naast Sergio waren er regelmatig gasttrainers aanwezig, welke allemaal weer een waardevolle bijdrage konden leveren. Elke dag was inspirerend en heeft me veel energie en nieuwe input gegeven. Veel van mijn opgedane kennis kan ik inzetten in het contact met mijn cliënten bij de reclassering. Het is verrassend hoe het mijn contact positief beïnvloedt en verdiept. Ik kan met recht zeggen dat ik het afgelopen jaar rijker ben geworden.”

Ton Wagenvoort, Jobcoach/ trainer / programmabegeleider:
“Als je als coach werkt en er na een tijd achterkomt dat jij degene bent die altijd hard werkt, dat het effect van jouw inspanningen best wel onduidelijk is, als jij denkt dat dit er nou eenmaal bij hoort dan is het tijd geworden om je in te schrijven voor de jaartraining van Bureau Bewezen Effect. De jaartraining zal een doorbraak gaan worden. Met minder energie van de coach wordt de client geactiveerd en zal zelf de grootste bijdrage aan zijn traject gaan leveren. De jaartraining werkt inspirerend, is vol humor en zit vol toepasbare werkvormen; doen dus!”

Robin Penders-Fanselow, Creatief therapeut beeldend:

“Hoe ik de Jaartraining Effectief Coachen heb ervaren? Voor mij was het echt een verrijking. Zowel op professioneel gebied, als voor mij persoonlijk. Mijn ‘toolbox’ is aangevuld met drie effectieve methodieken, waarmee ik nu nog flexibeler kan aansluiten bij wat de cliënt nodig heeft. Daarnaast ben ik tijdens deze training meer in mijn eigen kracht gekomen.

Sergio en zijn gasttrainers geven de trainingsdagen iedere keer vol enthousiasme vorm. Stuk voor stuk brengen zij de passie voor hun vak op boeiende wijze over aan de groep. Met een afwisselende mix van theorie, veel ruimte om te oefenen, filmpjes, aandachts- en bewegingsoefeningen creëren zij een prettig ‘klimaat’ voor groei en ontwikkeling. Na iedere trainingsdag ging ik vol energie naar huis. En met inspiratie en concrete handvaten die ik direct in de praktijk kon toepassen. Deze training is wat mij betreft dan ook een echte aanrader!”

Thea Houtenbos coach, trainer:
“De jaartraining van Sergio is als een rit in de cake-walk: een jaar lang schuif, loop, glij en tril je door een training. Je ervaart vol spanning de booby-traps en de mogelijkheden van de diverse methoden. Deze attractie wordt door Sergio overgoten met een Oosters sausje. Dat maakt het pittig, maar ook relaxed, vermoeiend maar ook energiegevend Na iedere trainingsdag denk je ” dit smaakt naar meer”. Een fijne en leerzame ervaring.”

Karin Cristifoli, docent / Trainer / Coach bij DJI & Reclassering Nederland:
“Dat juist de cliënt zelf in staat is om de beste oplossing voor zijn problematiek te bedenken, heb ik ontdekt door de prachtige skills, die Sergio en zijn gasttrainers, Hester, Jaantje en Gerard aangeboden hebben in deze jaartraining. En hoe ’n coaching dan bijzonder effectief kan zijn, heb ik vooral zelf ervaren. Er was voldoende gelegenheid om de technieken te oefenen.

Sergio en zijn gasttrainers zijn er in zijn geslaagd om mij middels concrete praktijkvoorbeelden, ondersteund door beeldmateriaal, filmpjes en een pakketje theorie dat er echt toe doet, handvatten mee te geven, die ’n verrijking voor mijn huidige werkzaamheden (en ook voor mezelf) zijn.
Ze hebben mij geraakt, ontroerd en overtuigd met hun bevlogenheid en enthousiasme.
En dat mindfulnessoefeningen zo krachtig kunnen werken, zelfs bij mijn doelgroep gedetineerden, heeft mij doen verbazen. Kortom, als deze jaartraining twee jaar zou duren, zou ik me er ook voor inschrijven. Focussen op wat wérkt en daar méér van doen, is toch geweldig!”

Suzanne Lommers, Reconnective Healing Foundational Practitioner, Inventing European, Innovative Education Expert, Scholar:

“Ben jij coach, manager, baas, luisterend oor voor vrienden en familie? De jaartraining is een unieke kans om op echt respectvolle en open wijze het gesprek aan te gaan en je cliënt, werknemer of familielid vanuit zijn of haar eigen essentie bij oplossingen te laten komen.

Ik heb genoten van deze training die mij zowel persoonlijk als professioneel alleen maar kadootjes heeft gegeven. De drie behandelde methoden – motiverende gesprekvoering, oplossingsgericht coachen en ACT – vullen elkaar goed aan en zijn uitstekend opgebouwd in de training. Opvallend is dat deze methoden laten zien dat coaching naast ‘serious business’ vooral ook om contact, humor, speelsheid en respect draait. De passie die Sergio en zijn gasttrainers uitdragen is terug te vinden in hun aanpak en maken de trainingsdagen tot een feest en een bron van inspiratie. De training is een echte aanrader.”

Ervaringen met Sergio als Coach (vermeld op Linked In):

Eugen Walker, Independent Business Owner at Network Walker:
“A very passionate, sincere and open coach/trainer who knows how to coach people and let them make contact with new innovative methods to let them grow personally.”

Eva van Vugt, Eigenaar at i12PLAY:
“Sergio is een vakman. Zijn coaching is verrassend, prikkelend, to the point, creatief en out of the box. Hij is een prettige, betrokken en deskundige coach die zijn vak verstaat en de juiste tools op het juiste moment weet in te zetten.”

Lotte van de Schoor, Manager of the Department of Education and Training at Shanghai Tenth People’s Hospital:
“Sergio is een topcoach met veel trainerservaring die hij graag deelt en is een ware kenner op het gebied van Motivational Interviewing. Hij zorgt ervoor dat je kwaliteiten optimaal ontwikkeld kunnen worden. Dit doet hij met veel enthousiasme en bevlogenheid.”

Kortom, stop met twijfelen en verzeker je Ikdoemee_knop_paarsnu van een plek, Klik hier: