Coaching

Success is liking yourself, liking what you do and liking how you do it

Maya Angelou

 

Wil je met meer veerkracht en vertrouwen in het leven staan? Je doelen bereiken? Ontdekken wat er echt toe doet in je leven? Meer plezier, betekenis en vitaliteit ervaren?

Inspiratie-gedichtCoaching kan in korte tijd veel opleveren. Soms lijkt een situatie uitzichtloos, maar een goede coach kan je snel een nieuw perspectief bieden en je helpen om weer in een positieve spiraal te komen. Door hernieuwd vertrouwen en inspiratie ga je stappen zetten in een richting die voor jou betekenisvol is. Je gaat bewegen richting een doel, zonder de weg zelf uit het oog te verliezen.

Misschien vraag je je ook af wat je precies wilt gaan doen met ‘de rest van je leven’, hoe je dat kan doen of waarom je het zou doen… En misschien weet je diep in je hart heel goed wat uje te doen staat en wie je in dit leven wilt zijn, maar ontbreekt het je nog aan voldoende moed. In al deze gevallen ben je aan het goede adres én van harte welkom!

Wat je kunt verwachten

Sergio: “Ik ga je in ieder geval niet vertellen wat je zou moeten doen. Ik geloof namelijk dat ieder mens diep in zijn hart weet wat hem of haar te doen staat. Wat hem of haar tot leven brengt. Dat in ieder mens de nodige kracht, wijsheid en vitaliteit schuilt. Ik zie het als mijn taak om samen met jou op zoek te gaan naar je dromen, idealen, verlangens, sterke kanten, innerlijke wijsheid en moed om zo je ‘Best possible self’ te ontwikkelen. Dat doe ik door:

Zonder oordeel naar je te luisteren

Je doelen, wensen, waarden of idealen te verhelderen

Samen met jou te zoeken naar sterke kanten en kracht- en hulpbronnen.

Prikkelende vragen te stellen die aanzetten tot bezinning en reflectie.

Als eerlijk klankbord te fungeren

Opbouwende feedback te geven

Je liefdevol een spiegel voor te houden

Indien nodig nieuwe vaardigheden te oefenen

Te zorgen voor de nodige lichtheid en relativering.

Over de coach

Sergio heeft een zeer goed gevulde ‘coaching toolbox’. Hij is grondig getraind in Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht Coachen, Acceptance an Commitment Therapy, Provocatief Coachen, Mindfulness, Neuroscience en de Positieve Psychologie. Aangezien hij dagelijks mediteert mag je bij hem rekenen op een aandachtsvolle, niet-oordelende, compassievolle houding. Daarnaast houd hij van een speelse, humorvolle aanpak. Effectieve coaching hoeft geen zwaar, moeizaam proces te zijn, maar kent juist ook veel momenten van optimisme, lichtheid en relativering.

Vragen waarmee je terecht kunt:

Sergio heeft ervaring en expertise op de volgende gebieden:

 • Onvoldoende assertiviteit // lage eigenwaarde // weinig zelfvertrouwen
 • Omgaan met stress, verdriet, angst, boosheid, onzekerheid
 • Algehele functioneren op het werk
 • Vinden van richting of focus in het leven // Uitstelgedrag
 • Disfunctioneren in een groep, team, gezin of klas.
 • Diverse verslavingen (behalve harddrugs)
 • Persoonlijke dilemma’s
 • Jezelf te serieus nemen
 • Ondernemerschap ZZP’ers

Werkwijze

Je kunt een coachtraject aanvragen door een mail te sturen naar: svdpluijm@gmail.com. Het werkt het beste als je daarin meteen de volgende zaken vertelt:

 • Je woonplaats
 • De aanleiding tot het coachtraject
 • Waar je graag ‘vanaf’ wilt en/of waar je ‘naar toe’ wilt.
 • Specifieke wensen zoals: tijdstip, locatie, vorm, methode, etc.
 • De reden om voor mij te kiezen.

Face to face, wandelend en via Skype

Er zijn in principe 3 mogelijkheden:

 • Face to face in het coachhuis Utrecht Oorsprongpark op maandag of woensdag in de namiddag of vroege avond.
 • Via skype op een samen te bepalen tijdstip (bij voorkeur ’s avonds)
 • Wandelcoaching in de prachtige omgeving van Oud Verlaat, Rottemeren en Zevenhuizerplas (Rotterdam Alexander)

 Tarief particulieren:

Bij onderstaande tarieven mag u meenemen dat een coachtraject zelden langer duurt dan 5 gesprekken. In sommige gevallen blijkt zelfs één gesprek voldoende.

Los coachgesprek: 100 euro per uur exclusief 21 % btw

Pakket van 5 Coachgesprekken: 400 euro exclusief 21% btw.

NB: een wandelcoaching duurt doorgaans anderhalf uur.

Tarief bedrijven:

Los coachgesprek: 150 euro per uur exclusief 21 % btw

Pakket van 5 Coachgesprekken: 600 euro exclusief 21% btw.

Niet goed = geld terug

Ik durf je te garanderen dat je na het eerste gesprek meteen al een positief effect ervaart. Soms is één gesprek zelfs al voldoende. Mocht je dit anders ervaren, dan krijg je indien gewenst je geld terug. Na dit eerste gesprek beslis je pas of en hoe je verder gaat.

 Aanbevelingen

Een heel fijne coach die met het oplossing gericht coachen een inzichtelijk proces neerzet, het sparren over “hoe het is zoals je het hebben wilt” is heel bruikbaar! gedegen voorbereiding van de coach en daardoor een warm welkom bij de eerste keren.
Lisette
Sergio is een sympathieke coach die door zijn vriendelijkheid,directheid en eerlijkheid vrijwel meteen een vertrouwde en open sfeer weet te creëren. Er is me in korte tijd heel erg veel duidelijk geworden over mezelf. De spreekwoordelijke wereld ging voor me open. Zijn coaching is eerlijk en direct en ik heb ook veel gelachen. Het is het dubbel en dwars waard geweest. Kortom, het is een zeer effectief en snel coachingstraject geweest! Hartstikke bedankt!
Ben
Ons eerste gesprek heb ik meteen als zeer prettig ervaren. Je toont oprechte interesse en hebt geloof in mijn kunnen en persoon. Je stuurt het gesprek speels de juiste kant op en houdt het coachingsdoel goed voor ogen. Door goede vragen te stellen heb je mij aan het denken gezet. Na ons gesprek voelde ik mij volledig ontspannen. Deze ontspannenheid heb ik eigenlijk doorgetrokken tot vandaag. Ik weet niet precies te verklaren waardoor het komt. De vraag die jij stelde waarbij ik mijn fantasie moest gebruiken als ik jou over een half jaar zou tegenkomen is blijven hangen, het geeft mij een gelukkig gevoel. Hopelijk ga ik dit vast blijven houden. Dank je wel!
Mathijs Zwinkels