Er komt een boek aan over Motiverende gespreksvoering!

Nieuw boek over motiverende gespreksvoeringHet werd weleens tijd: dat al onze kennis over Motiverende gespreksvoering werd gebundeld in een lekker leesbaar, toegankelijk boek! Het is speciaal geschreven voor al die coachende professionals (zoals docenten, klantmanagers, reclasseringswerkers, trainers, (job)coaches) die geen tijd hebben voor een dikke pil en in een paar uurtjes de essentie van Motiverende gespreksvoering willen begrijpen.

Dit boek geeft je genoeg houvast om te stoppen met wat niet werkt en te gaan doen wat wel werkt als je je leerlingen of cliënten effectief wilt motiveren.

Later zullen er zelfs nog twee boeken in deze serie verschijnen: één over  Oplossingsgericht Coachen en één over Coachen met ACT. (Laten dat nu net de methodes zijn waarin wij zo graag training geven!)

Nieuwsgierig?

Neem alvast een kijkje op ISSUU. Hier vind je een digitaal inkijk-exemplaar!

Met korting bestellen in de voorverkoop?

Tot de lancering op 2 juni kun je deze unieke hardcover met 5 euro korting bestellen bij Het Boekenschap. Je betaalt dan geen 27,50 euro, maar slechts 22,50 euro. Klik hier en ontvang dit boek kort na de lancering (rond 4 juni).

Of nog beter: kom naar het boek-event op 2 juni!

Op zaterdagmiddag 2 juni vieren wij een leerzaam feestje ter ere van Sergio’s debuut als schrijver. Natuurlijk ontvang je dan als eerste een gesigneerd exemplaar!

Wij hebben plek voor 150 mensen en nodigen jou en je dierbaren van harte uit.

Hier lees je meer over het programma en kun je je meteen inschrijven!